• Nyomja meg az enter gombot a kereséshez, vagy az ESC-t gombot a kilépéshez

Clear-Coat

Clear-Coat 360º karcolás elleni védelem

Az egyedülálló clearcoat termékek nemcsak a kijelzőt képes védeni, hanem az egész eszközt 360 °-ban, beleértve a hátoldalt a kijelzőt valamint az eszközök oldalait is. Védje mobiltelefonját, táblagépét, laptopját okosóráját, multimédiás kijelzőjét a karcoktól velünk! A Clearcoat olyan vékony hogy alig lehet észrevenni, így az eszközök fogásélménye a valósággal tökéletesen megegyező lesz! A szabadalmaztatott technológiával a katonai szintű fóliaerőséggel, az USA gyártási technológiával és az élettartam garanciával hamar Budapest egyik kedvenc fóliázóműhelye lettünk! 42 országban többmillió vásárló elégedettsége a bizonyítéka a sikerünknek!

ClearCoat termékek

feature grip

JOBB TAPADÁS = KEVESEBB ESESÉS
A premium fóliáink anyagának köszönhetően jobb tapadást biztosítunk a felhasználónak, így minimalizálva az eszközök kézből való kiesésének kockázatát!

USA TERMÉK
Minden termékünk az USA-ban, Philadelphiaban készül és innen indult világhódító útjára!

UJJLENYOMAT TASZÍTÓ
speciális anyaghasználatuknak köszönhetően, jóval ellenállóbb az ujjlenyomatoknak, mint ismert kijelzővédő társai.

360º-OS VÉDELEM
A világon egyedülálló módon képesek vagyunk meghajlitani a fóliát, így az egész eszközt tudjuk védeni, beleértve a szeleket,hátlapot és a kijelzőt!

PROFESSZIONÁLIS INSTALLÁLÁS
Nagyon sokan nem szeretik vagy nem tudják megfelelően felrakni a fóliájukat az eszközeikre de mi IGEN! Kézműves foliazomestereink egy alapos tisztítás után, kellő szakértelemmel installálják a választott fóliát, a várható élettartam maximalizálás érdekében!

MÉRETPONTOS FÓLIÁK MINDEN ESZKÖZRE
Legyen szó bármilyen eszközről, a rapid cut gépünk felismeri és tizedmilliméter pontossággal vágja ki neked a tökéletes illeszkedésért!

ÖRÖK GARANCIÁLIS FÓLIACSERE PROGRAM
Elhasználódott a fóliád? Kipróbálnál egy másikat? Megteheted bátran, hiszen nálunk mindenki csak egyszer fizet teljes áron, ugyanis az első vásárlás alkalmával kapsz egy örök életre szóló kedvezményt, ami akár 70% is lehet amit minden egyes jövőbeni vásárlásnál fel tudsz használni. Ahhoz, hogy igénybe vedd semmi mas dolgod nincs, mint az eredeti fóliát visszahozni hozzánk!

HD KÉP
Original fóliánkkal tökéletes HD képet biztositasz a kijelződnek

ÖNGYÓGYÍTÓ HATÁS
fóliáink öngyógyító hatással bírnak, így a mikrokarcok rövid idő elteltével eltűnnek a folirol! Matt foliank esetben ez a hatás erősebben jelen van!

original

ÖNGYÓGYÍTÓ HATÁS

ÉLETHOSSZIG TARTÓ KEDVEZMÉNYES CSERE

360º-OS VÉDELEM

 

Erősség

 

Vastagság

 

Ujjlenyomat-ellenállás

Matte

ÖNGYÓGYÍTÓ HATÁS

ÉLETHOSSZIG TARTÓ KEDVEZMÉNYES CSERE

360º-OS VÉDELEM

 

Erősség

 

Vastagság

 

Ujjlenyomat-ellenállás